Vliegen vanaf Groningen

Vliegvakantie vanaf Groningen

Van citytrip tot volledige zonvakanties. Vlieg je vanaf airport Groningen Eelde dan kan het allemaal. Je vliegt zorgeloos naar de meest uiteenlopende bestemmingen en omzeilt daarbij bovendien de grote druktes. Groningen airport is kleinschalig maar toch van alle gemakken, zoals winkeltjes voorzien. Het is daarom erg fijn vliegen vanaf Groningen.
 
  • Volop parkeergelegenheid
  • Uiteenlopende bestemmingen
  • Korte afstanden lopen
  • Van alle gemakken voorzien

 

Vliegen vanaf Groningen

Woon jij in het Noordelijke gedeelte van ons land? Dan is Groningen Airport (Eelde) waarschijnlijk de beste keus voor jou. Maar ook voor de rest van het land is dit vliegveld (GAE) een aannemelijke keuze. De terminal is van alle gemakken voorzien, er is volop goedkope parkeergelegenheid en de korte loopafstanden besparen je een hoop tijd. Kortom: vliegen vanaf Groningen Airport betekent een vlot en fijn begin van je vakantie!

Van noord naar zuid

Op de luchthaven van Groningen vind je onder meer een restaurant, een airportshop, bagagekarren, een informatiebalie en je geniet van gratis draadloze internetverbinding. Ook mindervalide reizigers kunnen hier prima uit de voeten dankzij de vele voorzieningen.

Er staan dagelijks veel zonnige bestemmingen op de vliegschemas van Groningen Airport. Je vliegt bijvoorbeeld binnen no-time naar de Canarische Eilanden, de Algarve, Antalya, Kreta of Spanje. Groningen Airport heeft drie verbindingen met zogenaamde hubs, oftewel: grote luchthavens waar je gemakkelijk overstapt op internationale vluchten. In 2017 was dit alleen Kopenhagen, maar in 2018 komen hier München en Brussel (Zaventem) bij. Vanaf het uitzwaaiterras op het vliegveld heb je goed zicht op aankomende en vertrekkende vluchten. Fijne vakantie!

Bereikbaarheid Groningen Airport (Eelde)

Het vliegveld ligt op zon 15 kilometer afstand van Groningen stad en is goed te bereiken, bijvoorbeeld met de bussen van Qbuzz of met je eigen auto via de A28. Wist je dat Groningen Airport eigenlijk net in Drenthe ligt, onder Eelde? Omdat de grens van de provincie Groningen zo dichtbij is, evenals Groningen stad, is het hiernaar vernoemd. Dit is eigenlijk hetzelfde zo met Schiphol, dat officieel niet tot de gemeente Amsterdam behoort maar tot Haarlemmermeer.

Vliegen vanaf het fijne Groningen airport? Ik zou 't doen!

Vliegen vanaf Groningen

Vanaf Groningen vlieg je zorgeloos naar de leukste bestemmingen. Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist