Vind de perfecte winterzon vakantie!

De kou ontvluchten met een winterzon vakantie?

Tijdens de koude en donkere dagen van de wintermaanden, snakken we naar wat zonnestralen. Het is misschien wel de minst favoriete tijd van het jaar, waar het afwachten geblazen is tot de eerste lentezon zich weer laat zien. Waarom wachten? Bij SUNtip vind je de zonnigste bestemmingen om de kou te ontvluchten.
 
  • Bestemmingen met de meeste zonuren
  • Zomerse temperaturen
  • Fijne accommodaties
  • Met het hele gezin of lekker met zijn twee

 

Winterzonvakantie 2018/ 2019

Als je dan de winterkou wilt ontvluchten, dan wil je dat natuurlijk op een bestemming met zoveel mogelijk zonuren en de lekkerste temperaturen. Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen waar het tijdens de wintermaanden heerlijk vertoeven is.

De Canarische eilanden zijn perfect als je op zoek bent naar zon, zonder al te ver te vliegen. Ook in de zonnige warmte van Afrika is het goed vertoeven. De smiling coast of Africa bijvoorbeeld, oftewel Gambia. Op zon 6 uur vliegen bevind je je opeens in temperaturen die oplopen tot rond de 30 graden. Hetzelfde maak je mee op de heerlijke Kaapverdische eilanden. Tevens zijn de wintermaanden een goed moment om de Caraïbische sferen te proeven en de warmte van de zon te voelen. Op Aruba bijvoorbeeld!
 

Vind jouw heerlijke winterzon vakantie!

Welke zonbestemming jou ook het meeste lonkt: bij SUNtip boek je zorgeloos een heerlijke winterzon vakantie. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken, is de badkleding weer tevoorschijn toveren!
 

Vind je ideale winterzon vakantie