Vliegen vanaf Eindhoven

Vliegen vanaf Eindhoven

Ben je op zoek naar een vliegvakantie met een leuke plek in Europa of Noord-Afrika als eindbestemming? Kijk dan eens tussen Eindhoven Airport bestemmingen. Leuke eindbestemmingen genoeg namelijk! Naar de zon, stedentrip in Europa of genieten in Noord-Afrika? Je kiest het zelf! En daarbij is vliegen vanaf Eindhoven Airport ook nog eens heel erg fijn!
  • Voordelige vluchten binnen Europa en Noord-Afrika
  • Korte wachttijden
  • Een overzichtelijk vliegveld
  • Voordelig lang én kort parkeren, met shuttleservices

 

Vliegvakantie vanaf Eindhoven Airport

Heb jij geen zin in lange wachttijden op een luchthaven? Wil je niet naar de Randstad reizen, maar wil je wel de keuze hebben uit ongeveer 90 verschillende bestemmingen binnen 32 landen? Best kans dat Eindhoven Airport voor jou de beste keus is om je vakantie te starten. Dit vliegveld doet niet onder voor Amsterdam Schiphol Airport. Als je dus snel op vakantie wilt, zonder te veel gedoe en houd van een overzichtelijk vliegveld, is vliegen vanaf Eindhoven Airport een goed idee!

Vliegveld Eindhoven: bestemmingen binnen Europa en Noord-Afrika

Aangekomen op het vliegveld vind je genoeg winkeltjes om de tijd voor je vertrekt nog leuk in te vullen. Eet- en drinkmogelijkheden en winkels zijn er genoeg. Je kunt voor vertrek langs de Starbucks, of een sappige hamburger eten bij de Mc Donalds. Het grote voordeel van vliegen vanaf Eindhoven Airport, is dat je het overzicht op het vliegveld niet gauw kwijt bent. De vertrektijden vanaf Eindhoven Airport zijn over het algemeen gunstig. Mocht je toch vroeg in de ochtend vliegen, kun je op Eindhoven Airport terecht in een hotel. Een hele geruststelling als je vroeg moet vliegen maar er bijvoorbeeld nog geen treinen rijden!

Vliegveld Eindhoven heeft bestemmingen binnen Europa en Noord-Afrika. Het kan haast niet anders dat jouw favoriete bestemming hierbij zit. Je hebt namelijk de keuze uit 90 eindbestemmingen! Transavia, TUIfly, Ryanair, Corendon en Vueling zijn voorbeelden van maatschappijen die vanaf Eindhoven vliegen. Naar Venetië, Hurghada en Corfu wordt het meest gevlogen. Nu hoef jij alleen nog maar te kiezen of je het liefst pizza, een Cypriotisch stoofpotje of een broodje Gyros wilt!
 

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Het vliegveld is gemakkelijk met de auto en met het openbaar vervoer te bereiken. Eindhoven Airport ligt praktisch naast autosnelweg A2. Ideaal als je met de auto komt dus. Daarnaast kun je kiezen uit lang en kort parkeren op Eindhoven Airport, dichtbij of wat verder weg van de vertrekhal. De tarieven om te parkeren zijn voordeliger dan bijvoorbeeld die van Schiphol. Als je verder weg geparkeerd staat, kun je met de shuttleservice alsnog voor de terminal afgezet worden. Word je gebracht? Geen probleem, er zijn namelijk Kiss & Ride stroken, net na de rotonde.

Kom je met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport? Dan ga je naar Eindhoven Centraal, waarna je aan de noordkant van het NS Station in bus 400 of shuttlebus 401 stapt. Deze zetten je binnen 20 minuten af voor de terminal.
Een vliegvakantie vanaf Eindhoven? Ik zou ’t doen!
 

Vind je ideale vakantie vanaf Eindhoven

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je gemakkelijk en voordelig naar mooie bestemmingen binnen Europa en Noord-Afrika. Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist