Vliegen vanaf Weeze

Vliegen vanaf Weeze

Ben je van plan om een zonvakantie of stedentrip te boeken? Dan zijn er leuke bestemmingen vanaf Weeze die je ernaartoe brengen! De vluchten vanaf Weeze (NRN), voorheen Flughafen Niederrhein, brengen je naar verschillende zonbestemmingen. Omdat Weeze Airport kleinschalig is, zit je in mum van tijd in het vliegtuig, wat het vliegen vanuit Weeze Airport zeker aangenaam maakt!
  • Goedkoop vliegen met budgetmaatschappijen
  • Vluchten vanaf Weeze naar ca. 45 bestemmingen
  • Korte incheckduur
  • Voldoende parkeergelegenheid

 

Vliegvakantie vanaf Airport Weeze

Woon jij in het zuidoosten van Nederland en heb je geen zin in lange wachttijden bij de terminal en de douane? Vliegveld Weeze heeft bestemmingen en wachttijden waar je niet lang over doet. Je ligt dus snel op het strand, of je zit snel in een mooi restaurant in jouw favoriete stad. Best kans dus dat jij Weeze Airport als dé perfecte startlocatie van je vakantie ziet. Het vliegveld ligt net over de grens met Nederland, nabij Venray, en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Als je dus snel op vakantie wilt en niet te ver wilt rijden naar het vliegveld, is vliegen vanaf Weeze een goed idee!

Vliegveld Weeze: bestemmingen naar de zon

Aangekomen op het vliegveld check jij nog eens rustig of jouw vlucht vanaf Weeze nog netjes op schema loopt. Rustig loop jij door de terminal en drink je nog snel een bakje koffie, loop je nog even dat ene winkeltje binnen en check jij met de gratis wifi-code nog even social media. Zoals je merkt, gaat het er allemaal gemoedelijk aan toe. Wil je helemaal goed voorbereid en uitgerust op vakantie gaan? Dan kun je ook nog rondom het vliegveld overnachten in een hotel. Fijn als je vlucht vanaf Weeze vroeg in de ochtend vertrekt!
Vliegveld Weeze heeft bestemmingen naar verschillende zongebieden rond de Middellandse Zee. Weeze biedt vluchten aan van budget vliegmaatschappijen. RyanAir heeft op dit vliegveld de meeste lijnvluchten. Naar Malaga, Ibiza en Faro wordt het meest gevlogen in het zomerseizoen.

Bereikbaarheid Airport Weeze

Het vliegveld is gemakkelijk en snel met de auto te bereiken. Je gaat vanuit Eindhoven bij Venlo op de A67 en A77 de grens over naar Weeze Airport. Kom je uit de richting van Nijmegen, dan ga je via de A73 en A77. Op deze snelwegen zie je vanzelf het vliegveldsymbool van Airport Weeze. Aangekomen bij het vliegveld kun je de auto kwijt op één van de ruim 7000 parkeervakken. Goed nieuws voor mindervalide mensen: die kunnen voor een goedkoper tarief dichterbij de terminal parkeren.

Wil je met het openbaar vervoer naar Weeze Airport? Dan kun je helaas niet direct met de trein naar Weeze Airport zelf. Je kunt vanaf de treinstations Nijmegen, Arnhem of Venlo verder met de airport shuttle bus. Deze brengt je dan naar de terminal van Weeze Airport. Je kunt ook naar het treinstation van het plaatsje Weeze zelf reizen met de trein. Vanaf daar kun je de stadsbus naar het vliegveld nemen.

Vliegen vanaf Weeze betekent snel en goedkoop naar je zonbestemming reizen. Ik zou ’t doen!

Vind je ideale vakantie vanaf Weeze

vanaf het kleinschalige vliegveld Weeze, zit je in mum van tijd in het vliegtuig op weg naar jouw ideale vakantiebestemming. Vliegen vanaf Weeze? Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist