Vliegen vanaf Rotterdam Airport

Vertrek vanaf Rotterdam

Ben je van plan om binnenkort een zonvakantie of citytrip te boeken? Denk dan eens aan vliegen vanaf Rotterdam Airport (RTM). Je kunt snel en comfortabel reizen naar vijftig bestemmingen binnen Europa. Omdat het een kleinschalig vliegveld is, zit je in no-time in het vliegtuig, wat het vliegen vanaf Rotterdam Airport zeer aangenaam maakt.
 
  • Goed bereikbaar
  • Vijftig bestemmingen binnen Europa
  • Korte incheckduur
  • Diverse horecagelegenheden tijdens het wachten

 

Vliegvakantie vanaf Rotterdam

Woon jij in de Randstad en heb je geen zin in lange wachttijden bij de incheckbalie en paspoortcontrole? Of woon jij in Zuidwest-Nederland en vind je Schiphol en Eindhoven Airport te ver? Best kans dat Rotterdam Airport een perfect startlocatie is voor jouw zonvakantie of citytrip. Het vliegveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het parkeerterrein dichtbij de vertrekhal en de incheckduur is erg kort. Als je dus zonder stress op vakantie wilt kun je het beste vliegen vanaf Rotterdam Airport!

Retourtje Europa

Aangekomen op Rotterdam Airport vind je de meest uiteenlopende horecagelegenheden. Kies je tijdens het wachten op je vlucht voor een espresso bij de espressobar of ga je liever dineren in restaurant ‘De Horizon’? Het kan allemaal op Rotterdam Airport. Zelfs als je liever geniet van het vliegverkeer kun je terecht op het panoramaterras waar hopelijk het zonnetje schijnt. Want ja, het blijft toch Nederland .

Als de zon niet schijnt, vlieg je vanuit hier naar verschillende zonbestemmingen. Denk aan Alicante, Tenerife, Zakynthos of Faro, je komt snel genoeg op de bestemming! Mocht je voorkeur uitgaan naar een iets koudere bestemming in Europa, is dat uiteraard ook mogelijk. Vliegen kan ook naar Londen, Genève of Wenen. De luchthaven biedt voornamelijk passagiersvluchten voor lijnvluchten aan. Het grote voordeel daarmee is dat er geen vrachtvluchten plaatsvinden, want dat kan soms voor vertraging zorgen. Wil je eenmaal in het vliegtuig gestapt graag dat de communicatie in het Nederlands verloopt? Dat kan, want Transavia voert namelijk de meeste vluchten vanaf Rotterdam Airport uit!
 

Bereikbaarheid Rotterdam Airport

Het vliegveld is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal en Den Haag centraal kun je gemakkelijk met metrolijn E naar metrohalte Rotterdam Airport. Daar brengt Bus 33 je dan in slechts twee minuten naar de vertrekhal. De regionale buslijnen 33 en 37 stoppen direct voor de vertrekhal. Hoe ideaal is dat?! Kom je met de auto, dan kun je gebruikmaken van de diverse parkeerterreinen vlakbij de vertrekhal. Reserveren is wel noodzakelijk om verzekerd te zijn van een parkeerplek. Word je afgezet? Dan zijn er speciale Kiss & Ride stroken, waar je vlak voor de ingang kunt uitstappen. Welke optie je ook kiest: door de kleinschaligheid van Rotterdam Airport hoef je niet bang te zijn dat je mijlenver over het vliegveld loopt te struinen op zoek naar de juiste gate.
Vliegvakantie beginnen vanaf Rotterdam Airport? Ik zou ’t doen!

Vind je ideale vakantie vanaf Rotterdam

Op het vliegveld van Rotterdam stap je in no-time op een vlucht naar een heerlijke zonbestemmingen. Vliegvakantie vanaf Rotterdam? Ik zou 't doen!

Lauran
Luchthaven specialist