Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

First Twentyseven

General

Herkenbaar Deens design; strak vormgegeven, lichte houten vloeren in de kamers, een heerlijk Deens ontbijtbuffet en Deense gastvrijheid. Een verblijf in Twenty Seven is gewoon prima!

Ligging

in een rustige straatje, hartje centrum op loopafstand van Nyhavn, het Nationaal Museum en in de directe omgeving kleine straatjes met leuke shops, restaurantjes en terrasjes.

Faciliteiten

lobby met receptie, lift, lounge-terras, restaurant, Ontbijtbuffet.

Kamers

modern en comfortabel en voorzien van tv, telefoon, gratis WiFi en badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

op basis van logies & ontbijtbuffet

Parkeren

Metro

Radhuspladsen

Bijzonderheden

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder