Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

The Square

General

Danish Design, strak, minimalistisch en een perfecte uitvalsbasis om Kopenhagen te verkennen, te voet…of per fiets! The Square is één van de populairste designhotels van de stad, dus tijdig reserveren! van harte aanbevolen!

Ligging

toplocatie aan het Radhuspladsen in hartje centrum, op loopafstand van Tivoli en het Centraal Station, aan het begin van de winkelstraat Ströget.

Faciliteiten

ruime lobby met zitjes, liften, veel design-elementen, receptie en een bar. Op de 6e etage het ontbijtrestaurant, uiteraard met een mooi uitzicht over de stad. Liften. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Kamers

modern en comfortabel ingericht met tv, telefoon, minibar, gratis WiFi, airco, badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Tevens ruimere superiorkamers.

Verzorging

op basis van logies & ontbijtbuffet

Parkeren

Metro

Centraal Sation

Bijzonderheden

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder